In perioada 2-4 iunie 2016 am organizat la Brasov, prima sesiune de cursuri de Brokeri de Afaceri din Judetul Brasov.

Cursurile au avut ca obiectiv initierea si instruirea celor interesati in tainele brokerajului de afaceri, profesie in curs de dezvoltare in Romania.

Nevoia unor profesionisti in intermedierea de afaceri este evidenta, iar cursurile Scolii de Brokeraj de Afaceri in Brasov, tintesc profesionalizarea celor interesati sa practice intermedierea de afaceri la un nivel profesionist, etic si nu in ultimul rand sa realizeze venituri din aceasta activitate in mod organizat.

Astfel, participatii si respectiv absolventii cursurilor de brokeraj de afaceri de la Brasov, au dobandit o serie de informatii si competente astfel incat sa poata acorda antreprenorilor, reprezentantilor de firme si oamenilor de afaceri din judetul Brasov, o serie de servicii de natura sa ii sprijine pe acestia sa isi vanda afacerile, sa isi gaseasca finantari si parteneri de afaceri si sa isi realizeze astfel obiective de afaceri sau cele personale (in cazul vanzarii de afaceri).

Clientii brokerilor de afaceri sunt atat micii antreprenori care au reusit sa isi dezvolte o mica afacere (comert, productie, servicii – restaurante, saloane de cosmetica, service-uri auto, spalatorii etc) dar si cei care au afaceri medii de productie de exemplu, larg dezvoltate pe raza judetului Brasov, si care din diverse motive doresc sa isi vanda integral sau partial afacerea, sau sunt interesati de obtinerea de finantare sau de identificara unui partener de afaceri pentru cresterea sau restructurarea afacerii.

De acum incolo, cine are afaceri in Brasov si doreste sa le vanda sau cauta afaceri de vanzare in Brasov, poate apela la brokeri de afaceri specializati.

Cei care au afaceri de vanzare sau doresc sa afle care sunt pasii necesari ca sa isi vanda afacerea, ne pot contacta la [email protected] sau la telefon 021-266.56.77.

Nu in ultimul rand, si companiile mari interesate in achizitia de afaceri mici si mijlocii, sunt incurajate sa apeleze la brokerii de afaceri pentru a intra in contact cu proprietari de afaceri / antreprenori / interesati sa isi vanda integral sau partial afacerea.

In final, as dori sa dau si o definitie acestui nou termen in Romania: Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri, fie ca ne referim la vanzarea – cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.

Atat consultantii de afaceri, avocatii, contabilii, auditorii, evaluatorii, reprezentanti de firme din Brasov, expertii in fonduri europene, dar si cei interesati in dezvoltarea personala si identificarea unor modalitati de obtinere de venituri din activitatea de intermediere de afaceri, pot deveni brokeri de afaceri daca urmeaza cursurile Scolii de Brokeraj in Afaceri.

Cei interesati sa devina Brokeri de Afaceri sunt rugati sa ne scrie la [email protected] sau sa ne contacteze la telefon 021-266.56.77

afaceri in brasov