Despre Mine

Aminvatat din viata asta ca daca nu iti respecti tara, poporul si valorile proprii, nu vei primi niciodata respect. Dumnezeu m-a ajutat sa cunosc oameni din aproape toate partile globului, sa traiesc destul de multe experiente atat de diferite incat acumularile s-au produs natural si universal.

Respectul ar trebui sa se castige prin munca si prin respectarea cuvantului rostit, sau ascultat si necontestat imediat.

nici nu stiu daca sa imi arat bucuria ca traiesc intr-o tara atat de bogata, de teama de a nu atrage hotii.

Am invatat dintr-o carte scrisa in 1891 la Academia Navala de Razboi a Statelor Unite, ca in momentul in care afirmi ca ceva iti apartine, trebuie sa fii sigur ca il poti apara, alftel e o chestiune de timp sa nu mai fie al tau. In lumea asta traim.

ce te faci insa cand la conducerea propriei tale tari, sunt si hoti care au si harta comorilor la care noi doar visam?

Nu voi da eu raspunsul la aceste probleme, pentru ca sunt lucruri complexe care se intampla intr-o lume nebuna aflata intr-o continua schimbare, si a caror cunoastere este o meserie in sine, dar nici nu vreau sa le las asa la voia intamplarii.

Despre mine veti gasi sau afla daca va intereseaza, asa ca nu am sa spun eu foarte multe. Ca sa intru in modernitate mi-am facut si pagina de facebook 🙂

Valentin PREDA, octombrie 2015

Despre Valentin PREDA